Over ons

Texels Wollen Dekbed

Texelse wollen dekbedden worden rechtstreeks vanaf de fabriek bij u thuis geleverd. Wij zorgen voor gratis verzending door heel Nederland. Vragen? U kunt ons bereiken via: info@texelseslaapfabriek.nl en Facebook.

Texelse Slaapfabriek

Texelse Slaapfabriek is een online webwinkel met schapenwollen producten, zoals wollen dekbedden met Texelse schapenwol. Uiteraard ook aanverwante producten zoals kussens, futons en onderdekens. Bekijk ook de prachtige Texeler 4 seizoenen dekbedden. In onze expertise als het gaat om beddengoed nemen wij u graag mee. Onze website is de perfecte plek als u op zoek bent naar een heerlijke nachtrust. U vindt onze producten in de webshop. Neem snel een kijkje en wij van de Texelse slaapfabriek gaan direct voor u aan de slag.

Schapenwollen dekbedden

Heeft u onze schapenwollen dekbedden al op alle bedden in huis liggen? Wij voeren schapenwollen dekbedden van Texeler en Waddendons. Deze schapenwol is afkomstig van onze Texelse schapen. De dons die wij gebruiken is afkomstig uit een prachtig natuurgebied, namelijk: de Wadden.

Onze merken

Texeler logo
Texeler logo
Texeler logo

Een sfeerimpressie

Veilig betalen

Veilig afrekenen

Wij doen er alles aan om uw vertrouwen niet te schaden! U rekent bij ons af in een beveiligde omgeving.